کد خبر : 84001
تاریخ انتشار : دوشنبه 29 جولای 2019 - 11:01
38 views

نحوه تعامل چند اتحادیه در موضوع تداخل صنفی بررسی شد

نحوه تعامل چند اتحادیه در موضوع تداخل صنفی بررسی شد

در راستای ایجاد تعامل و همکاری میان سه اتحادیه کبابی، حلیم- چلوکبابی و چلوخورش و رستورانداران در موضوع تداخل صنفی میان فعالان این صنوف جلسه ای با حضور قاسم نوده فراهانی رئیس و نواب رئیس اتاق اصناف تهران، روسای اتحادیه های مربوطه، دبیر اجرایی اتاق و نماینده اماکن امروز یکشنبه ۶مرداد ۹۸ در اتاق تشکیل شد.

شعار سال: در راستای ایجاد تعامل و همکاری میان سه اتحادیه کبابی، حلیم- چلوکبابی و چلوخورش و رستورانداران در موضوع تداخل صنفی میان فعالان این صنوف جلسه ای با حضور رئیس و نواب رئیس اتاق اصناف تهران، روسای اتحادیه های مربوطه، دبیر اجرایی اتاق و نماینده اماکن امروز یکشنبه ۶مرداد ۹۸ در اتاق تشکیل شد.

دراین جلسه قاسم نوده فراهانی رئیس اتاق اصناف تهران در سخنانی خطاب به روسای اتحادیه های حاضر در جلسه گفت: صدور پروانه کسب باید بر اساس ضوابط داخلی و متراژ و مقررات تعیین شده انجام گیرد اما عده‎ای هستند که بدون توجه به این امر اقدام به شروع کسب و کرد کرده و منجر به بروز برخی چالش ها در جامعه می شوند؛ بر این اساس مهمترین اولویت اتحادیه ها باید ساماندهی واحدهایی باشد که بدون توجه به ضوابط و مقررات قانونی در سطح شهر فعالیت می کنند.

اخبار جدید   تصمیم امروز مجلس برای افزایش حقوق خلاف قانون است

فراهانی با اشاره به شرایط خاص اقتصادی جامعه تاکید کرد: در چنین شرایطی وظیفه همه ما این است که رفاه حال مردم را سرلوحه کارمان قرار بدهیم و مراعات حال و روز آنها را داشته باشیم، عرصه را نباید برای مردم تنگ کنیم که یکی از کارها برای رسیدن به این مهم تعامل و همکاری بیشتر اتحادیه ها در موضوع تداخل صنفی است.

اخبار جدید   استانداران ظرف یک ماه آینده وضعیت دوشغله‌ها را تعیین تکلیف کنند

در این جلسه همچنین ابراهیم درستی نایب رئیس اول اتاق اصناف تهران ضمن دعوت از اتحادیه ها برای تعامل و همکاری بیشتر گفت: اوضاع و وضعیت کسب وکار برای کسبه بسیار سخت و همراه با چالش های متعدد است و آن چیزی که می تواند در این شرایط چاره ساز باشد تعامل و همکاری همه اتحادیه ها در امور مربوطه جهت رفع برخی اختلافات در راستای تسهیل کار واحدهای صنفی و در حقیقت رفاه حال مردم است که امیدواریم این مهم با درایت و خرد جمعی همه دست‎اندکاران تحقق یابد.

در جریان این جلسه پس از ارایه گزارش مسئول بازرسی و نظارت اتاق از بازرسی های انجام یافته  از واحدهای تحت پوشش اتحادیه های فوق‎الذکر و صحبتهای علی اکبر نریمانی رئیس اتحادیه چلوکباب و چلوخورش- حسین محمدی رئیس اتحادیه کبابی و حلیم و علی اصغر میرابراهیمی رئیس اتحادیه رستورانداران تصمیماتی اتخاذ و مقرر شد در گام نخست ظرف مدت ۴۸ ساعت از سوی اتحادیه های مربوطه اجرا شود.

اخبار جدید   جذب 22 هزار نفر نیروهای شرکتی بهداشت و درمان

شعار سال ،با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از اتاق اصناف ایران،تاریخ انتشار:۶مرداد۱۳۹۸،کدخبر:۱۹۴۴۵،www.otaghasnaftehran.ir

نحوه تعامل چند اتحادیه در موضوع تداخل صنفی بررسی شد

لینک منبع خبر: اینجا کلیک کنید

0/5 (0 نقد و بررسی)

برچسب ها :

ناموجود


ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.