کد خبر : 85188
تاریخ انتشار : یکشنبه 11 اکتبر 2020 - 22:07
1 views

تولید گوشت قرمز در شهریورماه ۷.۸ درصد افزایش یافت

تولید گوشت قرمز در شهریورماه ۷.۸ درصد افزایش یافت

مرکز آمار ایران اعلام کرد: تولید گوشت قرمز در کشتارگاه‌های رسمی کشور در شهریور ١٣٩٩ نسبت به مرداد ۱۳۹۹ در حدود ٧.٨ درصد افزایش داشته است.

به گزارش خبرگزاری مهر، مرکز آمار ایران، تولید گوشت قرمز در ماه شهریور ١٣٩٩ در کشتارگاه‌های رسمی کشور را اعلام کرد. بر اساس نتایج این طرح، وزن گوشت قرمز تولید شده انواع دام‌های ذبح‌شده در کشتارگاه‌های رسمی کشور در ماه شهریور ١٣٩٩ جمعاً ٤٠ هزار تن گزارش شده که سهم گوشت گاو و گوساله بیش از سایر انواع دام بوده است. بر اساس نتایج این آمارگیری، گوشت گاو و گوساله با ٢٣.٦ هزار تن، ٥٩ درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده است. گوشت گوسفند و بره با ١٢.٩ هزار تن، بز و بزغاله با ٢.٨ هزار تن و سایر انواع دام با ۷۳۴ تن، به‌ترتیب ٣٢.٢ درصد، ٧ درصد و ١.٨ درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده‌اند. مقایسه عملکرد کشتارگاه‌های رسمی کشور در شهریور ١٣٩٩ با ماه مشابه سال ١٣٩٨، نشان‌دهنده افزایش ٥٧ درصدی مقدار تولید گوشت قرمز است. مقدار تولید گوشت در شهریور ١٣٩٩ نسبت به ماه مشابه سال ١٣٩٨ برای گوسفند و بره ٥٩ درصد، برای بز و بزغاله ٤٠ درصد، برای گاو و گوساله ٦١ درصد، برای گاومیش و بچه‌گاومیش ١٠٠ درصد افزایش و برای شتر و بچه‌شتر ٣٥ درصد کاهش داشته است. همچنین نتایج حاصل از این طرح آمارگیری نشان می‌دهد که مقدار تولید گوشت قرمز در کشتارگاه‌های رسمی کشور در شهریور ١٣٩٩ نسبت به مرداد ۱۳۹۹ در حدود ٧.٨ درصد افزایش داشته است.
لینک منبع خبر: اینجا کلیک کنید

اخبار جدید   افزایش ۴ برابری کشف قاچاق دام/ کشف روزانه ۱۲۰۰ راس
0/5 (0 نقد و بررسی)


ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.